Om os

IT Business-Partner A/S

IT Business-Partner A/S er en professionel samarbejdspartner for mindre og mellemstore virksomheder på IT-området.

IT Business-Partner A/S er Microsoft Silver Certified Partner. Vi har været i branchen i over 25 år. Vi tilbyder vedligeholdelse, drift og hosting af alt infrastruktur for mindre og mellemstore virksomheder.

IT Business-Partner’s mission er at være mindre og mellemstore virksomheders eksterne IT-afdeling. I en verden, hvor IT er blevet en uundværlig del af alle virksomheders hverdag, er behovet for tidssvarende løsninger stærkt stigende. Vi har ressourcerne til at holde os ajour med den nyeste udvikling og foretage installation og konfiguration. Alt sammen ud fra en filosofi om, at hvis vi tager os af IT-løsningerne, kan vores kunder koncentrere sig om deres kerneområder, hvor deres indtjening ligger.

Vi har været certificeret Microsoft partner siden Microsofts partnerprogram blev indført i Danmark.

Med IT Business-Partner får De en leverandør, som er stor nok til at klare opgaverne og samtidig ikke større, end at alle kunder er vigtige for os. IT Business-Partner’s medarbejdere har alle en relevant uddannelse kombineret med certificeringer og autorisationer samt mange års erfaring. Vi har alle mange års erfaring – både med IT og generel virksomhedsdrift, hvilket sikrer at du som kunde vil kunne få den rigtige rådgivning eller løsning på ethvert område.

Med en placering lige op til motorvejen ved den nye Lillebæltsbro (frakørsel 59), er vi centralt placeret i midten af Trekantsområdet. Vi er derfor aldrig længere væk fra vores kunder, end vi hurtigt kan nå frem, hvis det brænder på.

De har ønskerne og tankerne om IT i Deres virksomhed. Vi har den teknik, viden og service, som kan sikre det. Det skulle derfor glæde os, om vi kunne hjælpe hinanden.

  Kontakt os

  Find os

  • Strevelinsvej 6
   DK-7000 Fredericia
  • +45 75 94 31 32
  • itbp@itbp.dk

  Har du brug for hjælp?

  Ring til os på: +45 75 94 31 32

  Kontakt os nu